Stúdiónk a Toldi-Dombliget lakópark közepén található egy társasház földszintjén kialakított lakásban, többféle sporteszközökkel, ellipszis tréner géppel. Igyekszünk folyamatosan megújulni, figyelni az újításokat, az újonnan megjelenő sporteszközöket és trendeket.

Stúdiónkban 2 TRX kötél van felszerelve, lehetőség van páros személyedzésre is, illetve az Xbody edzéshez is használjuk a TRX kötelet és több sporteszközt.

Stúdiónkat elsősorban olyan emberek számára hoztuk létre akik, nem szeretnek nagy edzőterembe járni, nem szeretik ha a termekben nézegetik és figyelik edzés közben.

Szerettünk volna létrehozni egy barátságos, családias környezetet, ahol mi is szívesen vagyunk, és olyan energiákat áraszt, ahol mindenki jól érzi magát, és szívesen edz, nem nézi senki, csak a személyedző utasításait kell figyelni.

Stúdiónk küldetése, az emberek jelenlegi életminőségének javítása, egy egészséges kondíció megteremtése, családias környezetben, személyre szabott edzés tervvel. Stúdiónk szellemisége a személyes kapcsolatok kialakításán, és a törődésén alapszik.

A stúdióhoz csatlakozó vendégekkel igyekszünk jó személyes kapcsolatot kialakítani. Fontosnak tarjuk, hogy stúdiónk vendégeinek egyéni céljaik megvalósításában maximálisan részt tudjunk venni. Várjuk mindazokat, akik eldöntötték hogy mit akarnak, meg van az elhatározás,  de egyedül nem tudják megvalósítani, profi segítségre van szükségük. Stúdiónk barátságos környezete és személyes hangulata révén a testmozgás igazi élvezetté és a mindennapok alapvető részévé válik. Arra törekszünk, hogy vendégeink maximálisan elégedettek és kiegyensúlyozottak legyen.

Napjainkban a mozgásszegény életmód szinte népbetegség.
Az ördögi körből nem könnyű kilépni, mivel egy edzéshez nem szokott ember nehezen veszi rá magát bármilyen mozgás elvégzésére, ha pedig bele is vág valamibe, a kezdeti nehézségek és a csak lassacskán látható eredmény elveszik a kedvét a további munkától, ezért vagyunk mi, segítünk átlépni ezt a lélektani határt! A sport akkor válik szokássá, ha átgondoljuk, megtervezzük, hogy hova fér bele az életünkbe.

Bemutatkozás Galántai György

Galántai György vagyok, 2007. óta hivatásosan is a sporttal foglalkozom, de egész gyerekkorom óta szerves része életemnek a sport, a BVSC leigazolt sportolójaként középtávú futó, és atléta voltam.

Végzettségeim:

  • 2007.évben végeztem a Testnevelési Főiskola sportoktató, személyedző szakán.
  • 2011.évben Fitness Company aerobic oktatóként végeztem.
  • 2011.évben még elvégeztem a TRX oktatói tanfolyamot, majd közvetlen utána ismét a Fitness  Companynál elvégeztem a hivatalos CROSSFIT tanfolyamot.
  • 2014.évben egy másik területen is tovább fejlesztettem tudásomat, és elvégeztem a Fitness Companynál a wellness tréner és táplálkozási tanácsadói tanfolyamot.
  • 2014 óta dolgozom az EMS rendszerű izom stimulációs géppel, melynek hatékonyságát magamon is tapasztaltam.
  • Több éven át óraadó edzőként TRX és CROSSFIT köredzéseket tartottam.
  • 2017.évben szeptemberében megnyitottuk stúdiónkat, annak szellemében, hogy segítsük céljaik eléréséhez azokat, akik eldöntötték, hogy sportosan és tudatos táplálkozással szeretnének élni.

Segítsük azokat, akik már elhatározták hogy változtatni szeretnének életükön, de egyedül nem tudják megvalósítani a kitűzött céljaikat, legyen szó akár fogyásról, izomépítésről, vagy állóképesség javításról.