Személyi edzés – mit is jelent ez?

A személyi edzés azt jelenti, hogy saját, magasan képzett edzőjével kettesben vagy egy párral folytatja edzéseit, aki útmutatást, tanácsokat és motiválást nyújt Önnek, hogy kitűzött céljait a leghatékonyabban érhesse el. A személyi edző megtanítja a gyakorlatok pontos végrehajtásának módját, a vendég folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat. A személyi edző megfelelő motivációs szintet biztosít vendég számára. A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, vendég pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit. A studió tapasztalt látogatói a személyi edzés szolgáltatást arra használhatják, hogy mindig új kihívást találjanak fizikai állapotuk javításában, fejlesztésében, és így edzettségük következő szintjére emelkedjenek.

 

Kiknek való a személyi edzés?

A személyi edzés mindenkinek hasznos, aki el szeretné érni fizikai lehetőségei csúcsát, emelni szeretné testedzési és fitnesz ismereteit, vagy aki úgy érzi, egyedül túl kevés a motivációja. Javasoljuk a személyi edzést kezdőknek, vagy olyanoknak is, akik eddig edzettek, de nem értek el eredményt, akik fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnének. Kifejezetten hatékony továbbá azoknak, akiknek speciális igényei vannak, valamilyen betegségben vagy sérüléstől szenvednek, és biztonságosan szeretnének edzeni.

Ha igazán fontos neked az egészséged, és az edzést is komolyan veszed, a lehető legjobb döntés, amit meghozhatsz az, ha felkeresel egy személyi edző. A személyedző, az  aki egy olyan személyre szabott programot dolgoz ki számodra, amivel el tudod érni  a kitűzött  céljaidat.